Ilmoittaudu eteläisen alueen tuomarikoulutuksiin
Manse PPJulkaistu: 11.03.2021 15.17

Ilmoittaudu eteläisen alueen tuomarikoulutuksiin

Eteläisen alueen tuomarikoulutukset alkavat torstaina 11.3. ensimmäisellä aloittelevien tuomareiden etäkoulutuksella. Kevään 2021 tuomarikoulutukset tullaan järjestämään etänä ja tilaisuudet ovat kaikille eteläisen alueen seuroille avoimia ja maksuttomia tapahtumia. Ilmoittautumalla ja osallistumalla tapahtumaan suoritat tuomarikoulutuksen, josta sinulle myönnetään suoritusmerkintä Suomisport järjestelmään, johon Pesäpalloliitto siirtyy kevään 2021 aikana.

Aloittelevien tuomareiden koulutus sopii hyvin myös lajiin vasta tutustuville pelaajille ja vanhemmille. Sääntöjä ymmärtämällä on pelaaminen ja katsominen on entistä hauskempaa.

Aloittavien tuomareiden koulutukset (kokemus 0-2 vuotta) ovat

Jatkavien tuomareiden (2+ vuotta) koulutukset:

Tuomarikortin voi lunastaa, kun on suorittanut koulutuksen ja sääntökokeen. Koulutus ja sääntökoe on molemmat maksuttomia tapahtumia. Tuomarilla tulee olla myös voimassa oleva lisenssi korttia hankittaessa, joten ethän tee ostoa ennen uuden lisenssikauden alkua 1.4.2021. Aluevastaava toimittaa tuomarivastaaville listan seuran tuomarikoulutuksiin osallistuneista henkilöistä.

Eteläinen alue seuraa tautitilanteen kehittymistä ja jos tilanne sen sallii, pyrimme järjestämään lähikoulutuksia. Näistä tiedotetaan erikseen alueen kotisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lisätietoa koulutuksista

www.pesis.fi/etela/toiminta/tuomaritoiminta/

https://www.pesis.fi/kilpailu/tuomarit/tuomarikoulutus/

Aluevastaava

Mauri Tunkelo mauri.tunkelo@pesis.fi


Myöhemmin keväällä on mahdollisuus kenttäkoulutukseen jos korona sen meille sallii. Tästä tulee infoa erikseen.