Lomake sulkeutuu 03.05.2021 23.59
 Paikkoja 40
Manse PP ry järjestää Tampereen kuntopesiksen, joka palaa pelattavaksi Vesitornin hiekkatekonurmelle kesällä 2021!

Pelattavat sarjat:
  • Miehet
  • Seka
  • Sekahöntsy
  • Naiset = Ladypesis
Pelipäivät ovat tänä vuonna todennäköisesti torstai ja sunnuntai. Vallitsevan tilanteen vuoksi pelien alkamisajankohta ei ole vielä tiedossa ja siitä tiedotetaan ilmoittautuneita joukkueita heti, kun tiedotettavaa on. Alkusarja pyritään pelaamaan touko-elokuun aikana ja lopputurnaus järjestetään syyskuussa.

Ilmoittautuminen on auki 3.5.2021 asti osoitteessa Manse PP (jopox.fi)

Sarjamaksu on 450 €/joukkue, joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja se sisältää ottelujärjestelyt (noin 10 peliä/joukkue), kenttävuokrat ja tuomarit (pää- ja syöttötuomari) sekä alkusarjassa että lopputurnauksessa.

Alustava pelaaja luettelo kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Tätä voi täydentää kauden aikana, mikäli pelaajia tulee lisää.

Pelaajien tulee hankkia harrastepassi (Suomen Pesäpalloliitto ry (pesis.fi)) ennen ensimmäistä peliä hintaan 10,50 €/ hlö (+ vakuutus 29 €/hlö). Lisenssien ja passien osto on siirtynyt SUOMISPORT - Urheilun palvelut taskussasi sivulle. Ohjeet tunnuksen luomiseen löytyy Manse PP - Pesäpalloliitto siirtyy suomisporttiin (jopox.fi)Valitse Manse PP seuraksi passia ostaessa.

Lisätiedot:

Tanja Valkama, Manse PP junioripäällikkö

tanja.valkama@manseppjuniorit.fi

Manse PP ry:n jäsenmaksut ovat seuraavat:
- 10 €/ henkilöjäsen
- 100€/ kannattajajäsenmaksu

Täytä alla oleva lomake ja maksa jäsenmaksusi tilille:
FI60 4108 0010 3692 81
niin rekisteröimme sinut jäseneksi. Laita viestikenttään Manse PP ry jäsen 2018 ja oma nimesi.